Livet enligt Anneli

torsdag

Kategori: Ordbajs

I dag var det vår sista teorilektion på kursen. Känns väldigt tråkigt för nu har man kommit i sådan bra kontakt med de andra så det är synd att vi inte har något mer gemensamt. Det har verkligen varit hur roligt som helst att lära känna de andra - jag ångrar inte att jag gick kursen istället för att köra allt privat. Nu blir det egna studier vi får syssla med tills teoriprovet och körningen. Träffade i dag min gamle klasskompis ida, som också hon håller på att ta körkort. Pratade lite grann med henne och fick känna mig lite nostalgisk.
Dagen var väldigt rolig. Har kört mellan koner och backat lite grann på tid. Uppgiften var rätt enkel, följ banan och ha gasen i botten. Detta var lite som ett för-test inför nästa vecka (jag, johanna och magnus ska nämligen få skojja till det på isen under onsdag).
Blev dock lite för het under övningen så jag välte en kon men om jag inte hade det så hade jag blivit bjuden på en mjukglass av min körlärare eftersom jag hade en tid under 30 sekunder (vilket var kravet för att få sig en glass). Men istället blev det en felfri tur på 31,5 sekunder. Då hoppas jag att det ska hålla i sig och att ingen annan på kursen slår det. Hoppas nämligen på ett pris av något slag.
Fast en sak är saker, jag är i alla fall inte sist, för jens hade en tid på 38 sek :) Oavsett hur den interna tävlingen går så blev jag godkänd i momentet, vilket är det viktigaste. Nästa vecka är det stadskörning.
Efter min körning hängde jag lite grann med de andra och försökte lösa faserna. Vi satt allesammans och hjälpte varandra och jag har gjort bort slutestet.