Livet enligt Anneli

Djupa andetag är inte min grejjjj

Kategori: Ordbajs

Jag blev riktigt glad när anita meddelade för oss att vi kommer göra våra finals prov på polishögskolan(!!). Tänka sig, så spännande det kommer va, inte bara att skriva proven utan också få se polishögskolan från insidan. Det innebär också att jag har en nödlösning, om jag inte kan något på provet kan jag ju iaf fantisera om att en dag gå på skolan och plugga till polis.
Mitt matteprojekt jävlas med mig just nu. Jag har miljoner saker och problem i min skalle och jag känner att jag MÅSTE lösa dem NU. Men det går inte så jag måste vänta till i morgon.
Under ett av proven i går så försökte jag mig på lite yoga då jag ändå var klar med själva provet (IB har en regel att man måste sitta kvar den sista kvarten även om man är klar). Eller yoga och yoga, det jag försökte med va att sitta avslappnat och andas djupa andetag och tömma huvudet på tankar och måsten (när jag börjar panika över saker som jag inte har kontroll på så blir det nästan som kortslutning i skallen så därför tänkte jag att lite långsamma andningar kunde hjälpa). Förgäves. Blev bara mer kortslutning av det och jag längtade bara mer efter att få lämna klassrummet.